Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ!!!



Τα κατοχικά στρατεύματα εκτέλεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Ηλιούπολη των Αθηνών, υψηλόβαθμο Αξιωματικό της Ελληνικής Εθνικής Αντικατοχικής Αντίστασης, σε οργανωμένη ενέδρα-επιδρομή.

Το Υπουργείο Προπαγάνδας της Κατοχικής Διοίκησης εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι ο νεκρός ήταν κοινός τοκογλύφος που διακινούσε παράνομα αλεύρι, ρύζι και λάδι σε υπέρογκες τιμές, τα οποία εναποθήκευε στο υπόγειο της οικίας του. Γνωστοποιήθηκε, επίσης, η δωρεάν διανομή κυτίων εμπεριεχομένων σοκολάτες, πατατάκια και ενός σάντουιτς, στους πολίτες που θα προσέλθουν μέχρι τις 4 μ.μ. αύριο στα τοπικά ΚΕΠ με τη μέριμνα του Κατοχικού Υπουργείου Πείνας. Οι πρώτοι 100 προσερχόμενοι θα λάβουν, επίσης δωρεάν, πλαστικά σημαιάκια των Στρατευμάτων Κατοχής, οι δε υπόλοιποι θα πρέπει να τα πληρώσουν, αφού, όπως ανακοινώθηκε, η κτήσις τους είναι υποχρεωτική.

Για την ιστορία, όπως μας ανακοινώθηκε, ο εκτελεσθής έφερε πλαστή ταυτότητα με το όνομα "Σωκράτης Γκιόλιας", ενώ σύμφωνα με τις Μυστικές Υπηρεσίες των Κατοχικών Αρχών έφερε το κωδικό όνομα "Τρωκτικός". Βέβαια, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδος μας, το πραγματικό του όνομα ήταν "Ανέστης Γάτος" και οι συνεργάτες του συμμορίτες αναμένουν να αναστηθή μετά τριημέρου με την μορφή γιγαντιαίας γαλής και να οδηγήσει όλα τα αιλουροειηδή της χώρας σε επιδρομή κατασπάραξης των μυών που εφφωλεύουν στα κτίρια των Κατοχικών Διοικήσεων της χώρας.

Δεν γνωρίζουμε, βεβαίως, κατά πόσον αληθεύουν οι φήμες αυτές, αλλά θα το διαπιστώσουμε όλοι λίαν συντόμως και εμείς θα είμαστε εκεί για να σας μεταδώσουμε την είδησιν.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε μας, δεν κοστίζει τίποτα!